DE CE ECOVER?

Gestionăm orice tip de deșeuri rezultate din activitățile companiilor, oferim servicii de colectare deșeuri, de distrugere de marfă neconformă și asigurăm activități de raportare tuturor celor care doresc un management al acestora în condiții legale, eficiente și sigure din punctul de vedere al protecției mediului [vezi servicii].
Activăm la cele mai ridicate standarde de interacțiune cu clienții și venim în întâmpinarea acestora cu oferte personalizate pentru a le asigura un raport calitate – preț optim.

AVANTAJELE TALE:

OFERTĂ RAPIDĂ, PERSONALIZATĂ

Știm că ești ocupat. Și știm că ai prefera să nu petreci prea mult timp căutând o soluție pentru activitățile de colectare și reciclare a deșeurilor. De aceea, prima promisiune pe care ți-o facem este că îți pregătim în cel mai scurt timp o ofertă adaptată nevoilor specifice ale companiei pe care o reprezinți. Astfel, nu îți vei pierde din timpul atât de prețios așteptând sau răspunzând la întrebări care nu sunt relevante pentru afacerea ta.

SOLUȚII INTEGRATE DE MEDIU

Suntem furnizorul căruia îi poți preda întreaga grijă legată de administrarea deșeurilor. Avem soluții pentru întreaga gamă de deșeuri generate de o companie, completate de servicii de consultanță.

MAI MULT TIMP PENTRU SUCCESUL AFACERII TALE

Sunt atât de multe detalii de care trebuie ținut cont în ce privește managementul deșeurilor, de la cele legislative până la cele operaționale, încât odată ce le delegi către echipa Ecover Recycling, vei câștiga timp pentru a te ocupa de succesul afacerii pe care o reprezinți și de responsabilitățile tale curente.

Costuri mai mici

Datorită experienței echipei noastre și promisiunii de a veni proactiv în întâmpinarea nevoilor clienților noștri, personalizăm și eficientizăm soluțiile oferite, ceea ce înseamnă pentru tine reducerea costurilor alocate protecției mediului.

CONFORMITATEA CU LEGISLAȚIA DE MEDIU

În calitate de furnzior responsabil de servicii de gestionare a deșeurilor, suntem dedicați managementului acestora într-un mod care să fie conform cu legislația în vigoare. Astfel, elimini riscul amenzilor, care pot ajunge la sume importante [sancțiuni].

ECHIPĂ SPECIALIZATĂ

Echipa Ecover Recycling este formată din personal calificat, certificat, specializat, cu experiență în domeniul protecției mediului. Suntem dedicați calității și perfecționării continue a muncii noastre, astfel încât toți clienții noștri să fie mulțumiți, într-un sistem birocratic greu de străbătut [vezi legislatie].